torsdag 27 september 2012

Sockret och undertecknad

Appropâ socker sâ ska jag göra det ârliga försöket att leva lite mer som jag lär och införa sockerstopp under en mânad (tidsrymd pga födelsedag i oktober, gâr inte utan socker!). Jag och mannen fick ett gemensamt ryck igâr och köpte ett sista paket Ben & Jerry's (som i sedvanlig ordning goffades upp framför Mad Men). Den sista sockernjutningen pâ en mânad... Ujujuj, hur ska vi stâ uuuuuut?

2 kommentarer:

  1. Det där med totalförbud fungerar tyvärr inte för mig. Så snart jag satt ett definitivt stopp är tanken på detta det enda som upptar min tid...typ ;) Försöker istället tänka som så att jag får äta, men kanske inte lika ofta och mycket. Vet egentligen inte vad som är bäst, man får nog helt enkelt känna efter själv vad som passar en bäst.
    Skönt att vara två i alla fall, alltid lättare att peppa och stötta varandra. Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för stödet Ellinor! Det är nog som du säger individuellt det där. Har ingen karaktär alls att äta lagom mängder vid väl valda tillfällen. Testar en "avgiftning" för att fâ ner sockersuget och sen gradvis börja äta mängder som känns ok för hälsan. Fâr se hur det gâr:)

      Radera