torsdag 5 april 2012

(inte sâ) kära grannar

Man har ju läst om hur svârt det kan vara med gemensamma utrymmen i flerbostadshus. Hur det utkämpas bittra grannfejder över högljudda barn, ludd i torktumlare etc. Ett tidvis ganska högljutt barn har jag själv och lite ludd i torktumlaren om vi nu skulle haft nâgon gemensam sâdan tror jag att jag skulle kunna stâ ut med. Men det här med soporna, kartongerna och diverse hushâllsföremâl som min(a) grannar envisas med att placera ut lite här och var pâ innegârden gâr över mitt förstând.

Jag biter ihop och stâr ut med den sedvanliga random tv-apparaten, pizzakartongerna och gamla blomkrukorna som alltid tycks "utsmycka" innegârden. Men sen var det det där enorma berget med kartonger (som en mycket ilsk tant fick för sig att det var jag som släpat dit, "dâ det stod mitt utländska namn pâ dem" = IKEA kartonger, *suck*), som hyresvärdarna äntligen fraktat bort.

När det nu äntligen blivit lite hemtrevligare/slutat lukta rutten kartong sâ är det nâgon som ställt ett freaking kylskâp i trapphuset. Och satt en lapp pâ att det är en gâva till den som vill ha det. Folk alltsâ! *Hrmpf*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar