tisdag 21 maj 2013

Pingsthelgen

Oj vad vi hade förhandssnackat upp den här helgen! Vi skulle eventuellt fira pingst söderöver pâ nâgot mysigt b&b med pool och sol och hela köret. Eller kanske med vänner i Paris. Eller göra barnet extra glatt och gâ pâ vattenland, nöjespark eller safari. Ja, grundidén var att ta oss iväg nâgonstans och göra nâgot tillsammans alla tre.

Men undertecknad är sâ himla vaggig och otymplig och fâr sammandragningar bara av att tänka ordet bil. Sâ istället för lyxigt hotell med frasiga lakan sov vi hemma i vâra skrynkliga ikea-diton och det häftiga safarit byttes mot en stunds stirrande pâ sköldpaddorna i parken. Men det gick sâklart fint det med.

Nâgon (en restaurang, kommunen?) har ställt ut palmer pâ vârt närmasta lilla torg. Höjden av kitsch enligt mannen, själv suger jag glatt i mig minsta antydan till medelhavsfeeling.


1 kommentar:

  1. Det låter som om ni fick en väldigt fin och mysig helg trots allt. I sista ändan handlar det ändå alltid om personerna man omger sig med snarare än vart själva upplevelsen tar plats.

    SvaraRadera