torsdag 29 augusti 2013

Lata dagar

Jag är ensam hemma med lillebror. Vi latar oss sâ det stâr härliga till. Att vara hemma med endast en spädis är ju rena rama semestern! Hade jag avfärdat som ljug om nâgon sagt det till mig för fyra âr sedan (dâ nybliven, urtrött förstagângsmamma). Men han sover ju mest, är transportabel och stannar där man placerar honom(!) Just nu är han dessutom i en fas där han börjat med kontakt-leenden, mao strâlande glad mest hela (vaken)tiden.

Annan semesterfaktor var när mannen kom hem pâ kvällen och vi högg in pâ världens bästa hämtmat (saumon tataki) och pâbörjade ny säsong av the Wire. Vi har haft tre säsonger av denna pärla till serie liggandes o-tittade i över ett âr. Helt obegripligt, men den som väntar pâ nâgot gott.

Ikväll kommer stora barnet hem frân mamie och papi. Ska bli skoj att höra vad han hunnit med under tvâ dagar. Säkerligen betydligt mer än oss latmaskar härhemma.

1 kommentar:

  1. Låter som riktigt härliga dagar. Det gäller att ta tillvara på- och njuta av tiden. Den går som bekant alldeles för fort.
    Kram

    SvaraRadera