fredag 25 november 2011

Detta har hänt

Det där ambitösa "ett inlägg om dan" gâr ju inte sâ bra just nu. Förstâr inte riktigt var tiden tar vägen. Den här veckan har undertecknad iaf:

* Förlorat mig i paragrafer, kan verka spännande det här med lag och ordning, men juristyrket, svârt att uppbringa en känsla av passion inför det.

* Längtat intensivt efter att fâ gulla med nyfödingar i fjärran länder + som plâster pâ sâren fâtt tröstgulla med en nästan nyföding. Bebben var "sage comme une image", tills dess att mamman gjorde nybörjarmisstaget (ha!) att förlägga nappen, varpâ tretimmars skrikfest tog vid.

* Haft en beef med en ilsk granntant. Som tog till bâde kvädesord och rasism (svenskar är tydligen ett synnerligen smutsigt och oorganiserat släkte). Lilläpplet var med sâ undertecknad höll sig lugn och überartig vilket visade sig vara bra försvar för tantan höll pâ att krevera när hon inte fick brâka av sig. Men möts vi utan barn i trapphuset ska hon fâ höra ett och annat!

* Kört tema gratäng till middag nästan hela veckan, fâr dra till med nâgot flärdfullare i helgen. Och glömt att egentillverka glögg (oh the misery!).

Mer spännande än sâ var det inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar