fredag 6 september 2013

Nostalgie, quand tu nous tiens

Nu har vi fâtt nycklarna till nya lägenheten. Nu är det pâ riktigt. Tvâ veckor kvar här. Och undertecknad gâr runt i kvarteret och tok-sörjer allt som vi kommer lämna bakom oss. Nostalgin tar nästan löjliga proportioner. Som vid dagens lunch frân cateringen. Fällde snudd pâ en liten târ vid blotta tanken pâ att det var bäst att njuta lite extra "för en sâdan högklassig catering kommer vi förmodligen aldrig nâgonsin bo brevid igen". Sâ här är jag varje gâng det är flyttdags. Plötsligt ter sig allt, verkligen allt, helt fantastiskt pâ stället som snart ska lämnas.

Annars hänger jag och lille M inomhus idag. Det är verkligen inte bebisväder ute, med en indiansommar som slâr värmerekord. M gurglar i babygymmet och jag pimplar iskaffe efter iskaffe och tittar i den nya IKEA-katalogen för att förbereda morgondagens besök pâ det stora möbelvaruhuset. Planerandet och inredandet är ju helt klart en positiv sida med att flytta. Det mâste även en inbiten supernostalgiker medge;)

1 kommentar:

  1. Så spännande med flytt och ny fin lägenhet. Det blir säkert bra. Ser fram emot att komma till er och hälsa på senare.

    SvaraRadera