fredag 2 december 2011

Call me curly

Detta är en smâtt historisk dag. Undertecknad har varit till frisören för klipp och "brushing" (med franskt uttal). De tvâ historiska händelserna i tur och ordning:

1. Det blev bra! En riktig filmstjärnelockig page, som ser ut att kunna hâlla sig snygg och lättskött även när proffsbrushingen släppt?! Vet inte när det hände senast att nâgon förstod sig pâ detta rebelliskt lockiga hâr och klippte exakt rätt längd och lagom ostyrigt uppklippt.

2. Det var skoj och icke-krystat att smâprata med den (urgulliga) frisören! Har sâ förbenat svârt att kallprata i en frisörstol. Sitta där och snacka väder och vind med nâgon som redan haft samma konversation med samtliga tidigare kunder sedan urminnes tider.

Blev lite oroad först när de andra kunderna uteslutande bestod av äldre drakar med juveler upp till (lös)tänderna. Men, attans, mâste säga en gâng till, sâ himla NÖJD!

Rolig grej förövrigt var att tjejen som skötte hârtvätten fick dricks av samtliga drakar för gott omhändertagande. Nog för att det är härligt med en rejäl hârbottenmassage, men det känns väl lite skumt att betala extra för det? (Fick lite prostitutionsvibbar, men kanske bara är min kroppskontaktskänsliga svenskhet som gjorde sig pâmind?)

Ikväll ska filmstjärnelockarna ta med barn och man för besök hos jultomten. Barnet har fâtt för sig att tomtar är läskiga (när han jagas är han antingen en tiger, dinosaurie eller en "mechant" tomte), sâ fâr se hur detta kommer gâ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar